Termín pobytu od 20.-22.10.2023 (*pobyt je možné v rámci tohto termínu predĺžiť aj na viac nocí). Stačí, ak si vyberiete akýkoľvek pobytový balíček s polpenziou z našej ponuky v uvedenom termíne a my sa postaráme o Váš gurmánsky zážitok.
Pre skvelý úspech našich tematických víkendových pobytov máme pre Vás, opäť jeden skvelý tip! Vedeli ste, že 25. október je medzinárodným dňom cestovín? No a kde inde, ak nie v talianskej kuchyni, by sme tejto jednoduchej no zároveň fantastickej a obľúbenej lahôdke mohli vzdať väčší hold. Preto prinášame opäť víkend plný skvelého jedla sprevádzaného nezameniteľným talianskym vínom.
Cestoviny sú jednoduché jedlo vyrobené z nekysnutého cesta pomocou múky, vody alebo vajec.
Ich vznik sa datuje do doby pred našim letopočtom, pričom prvé zmienky z Grécka o sušení koláčového cesta na slnku, následnom trhaní a varení vo vode neskôr Rimania zdokonalili a preto prvé továrne na cestoviny začali vznikať práve v Taliansku, odkiaľ sa rozšírili do celého sveta.
Príďte si spolu s nami vychutnať rôznorodosť ich využitia, prípravu na sladký či slaný spôsob v kombinácií s lahodným perlením kyselkavého Prosecca. Preneste sa aspoň na chvíľu do pravej talianskej „cuciny“. Samozrejme neodmysliteľnou súčasťou nášho tematického víkendu bude nedeľný mini trh s rôznymi druhmi domácich cestovín a tiež jesenných dekorácií kvetinového ateliéru DECORIO.
Izba štandard
od 350 €
Odporúčame rezervovať si wellness procedúry vopred na telefónnom čísle +421415555355 alebo na wellness@hoteldipomat.sk